مهمترین عوامل مؤثر بر عیار چغندرقند

  • انتخاب بذر متناسب با شرایط آب و هوایی و مقاوم به عوامل نامساعد کشت در منطقه

  • تهیه بستر کشت مناسب

  • رعایت تاریخ کاشت مناسب

  • تغذیه اصولی گیاه 👇👇👇

مصرف به موقع کودهای ازته و سایر عناصر (آهن، روی، منگنز، منیزیم، بر و … ) غلظت قند در ریشه را افزایش می دهد.

  • تعداد مناسب بوته در واحد سطح

  • کنترل به موقع علف های هرز، آفات و بیماری ها (حفظ سلامت برگها تا زمان برداشت)

  • انجام آبیاری های صحیح و به موقع

  • سرزنی (طوقه زنی) صحیح چغندرقند

  • برداشت به موقع با توجه به علایم رسیدگی فیزیولوژیک محصول و حمل سریع به کارخانه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *