رد کردن و رفتن به مطلب
مهمترین عوامل مؤثر بر عیار چغندرقند
-
انتخاب بذر متناسب با شرایط آب و هوایی و مقاوم به عوامل نامساعد کشت در منطقه
-
تهیه بستر کشت مناسب
-
رعایت تاریخ کاشت مناسب
-
تغذیه اصولی گیاه 👇👇👇
مصرف به موقع کودهای ازته و سایر عناصر (آهن، روی، منگنز، منیزیم، بر و … ) غلظت قند در ریشه را افزایش می دهد.
-
تعداد مناسب بوته در واحد سطح
-
کنترل به موقع علف های هرز، آفات و بیماری ها (حفظ سلامت برگها تا زمان برداشت)
-
انجام آبیاری های صحیح و به موقع
-
سرزنی (طوقه زنی) صحیح چغندرقند
-
برداشت به موقع با توجه به علایم رسیدگی فیزیولوژیک محصول و حمل سریع به کارخانه